Krema i dezodorans za stopala

Osvežavajuća dezodorans krema za negu stopala.

Pakovanje: 100ml

Kozmetika sa Mrtvog mora bogata morskim mineralima vrhunskog kvaliteta. Protiv ispucalih peta, predivnog mirisa, da vam stopala budu mekana kao pamuk.

Cena: 650,00 RSD

Tel: 064/139/2008





H&B-ova osvežavajuća krema za negu stopala je hranjiva i opuštajuća krema s rashladnim dejstvom, koja vašim stopalima pruža olakšanje od umora uzrokovanog svakodnevnim aktivnostima.

Obogaćena je ekstraktom ginko-bilobe koji je poznat kao lekovita biljka, uljem čajevca, aloe verom i mentolovim uljem za osvežavanje i smirivanje kože i stopala, shea maslac i maslinovo ulje neguju stopala i poboljšavaju elastičnosti i hidrataciju kože na nogama.

Efekat je vidljiv već posle prve upotrebe, jer koža na stopalima veoma brzo postaje nežna i mekana.

Posebna kombinacija sastojaka u kombinaciji s mineralima iz Mrtvog mora doprinosi smanjenju mirisa i umanjuje znojenje nogu.

Osvežavajuća dezodorans krema za stopala je neophodan proizvod za sportiste i vrlo aktivne ljude, a preporučuje se i svima koji dugo vremena provode na nogama.

Ako imate zadebljanu kožu na nogama pre nanošenja kreme operite noge i ostružite zadebljanu kožu nekim sredstvom za struganje peta. Nakon toga obrišite noge i nanesite kremu. Efekat ćete primetiti odmah. Za održavanje nežnih i mekanih stopala nanosite kremu nekoliko puta nedeljno.


Ako želite da je imate, slobodno pozovite ili jednostavno samo pošaljite poruku na Viber.
064/139-2008

  • Cena jedne kreme u pakovanju od 100ml je 650,00 dinara.
  • Platićete pouzećem kada vam stigne na kućnu adresu putem Post Express kurirske službe.
  • Poštarina iznosi 299,00 dinara.
  • Vreme dostave je 2-3 dana od momenta porudžbine.
Srećna kupovina!